Atlas-alliansen i ny nettdrakt

20 Mar 2015
Atlas-alliansen ønsker velkommen til et nytt og mer brukervennlig nettsted. Utviklingen har skjedd i samarbeid med Laboremus og deres kontor i Kampala, Uganda. – Vi håper alle som oppsøker siden finner det de leter etter. Meld gjerne i fra hvis dere har kommentarer, eller savner noe, sier Anne Nyeggen, kommunikasjonssjef i Atlas-alliansen.

Ikke minst har siden et responsivt design, slik at brukerne lett kan se siden, uavhengig av om de går inn via pc, ettbrett eller mobil.

Målet med nettstedet er å være et sentralt dokumentasjons- og informasjonssted om funksjonshemmede i utviklingsarbeidet og om funksjonshemmedes rettigheter i fattige land. Nettsiden skal gi informasjon om Atlas-alliansens arbeidsfelt og om arbeid med påvirkning av norske og internasjonale myndigheter. Vi håper også at våre partnere i sør vil bidra med stoff til siden gjennom blogginnlegg etter hvert.

Samarbeid med Laboremus i Uganda

Atlas-alliansen ga oppdraget om å utvikle nytt nettsted til Laboremus i mai 2014. Tilbudet fra dem var godt, og ikke minst var det inspirerende at Laboremus har et kontor i Kampala i Uganda hvor mye av arbeidet med nettsiden skulle utføres. – Dette er et land hvor også Atlas-alliansen har mye aktivitet, og vi liker tanken på at samarbeidet brer om seg. Med dagens kommunikasjonsløsninger har det også  gått overraskende smertefritt å kommunisere over så store avstander, sier Nyeggen.
– Det har vært en glede å gjennomføre nok et software-prosjekt med Atlas-alliansen, som denne gangen fullt og helt ble utviklet ved Uganda-kontoret. Sammen har vi vist at Uganda har en lysende fremtid innen software-utvikling, sier Kristin Fjalestad, prosjektleder i Laboremus, for tiden stasjonert i Kampala.

Hva synes du om sidene? Savner du noe? Er det noe du ikke finner? Kontakt oss gjerne på atlas@atlas-alliansen.no for ris, ros, spørsmål eller innspill.

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty + three =