Vil du bidra til at norsk bistand blir inkluderende? Atlas-alliansen søker 3 nye medarbeidere

23 Mar 2021
Bærekraftsmålene bygger på prinsippet om at ingen skal utelates. Det betyr at norsk bistand og humanitær innsats må bli inkluderende. Vi søker nå tre nye medarbeideres som skal styrke arbeidet med likestilling og inkludering. Søknadsfrist for alle tre stillinger er 15. april. Vil du bli vår nye medarbeider?

Prosjektleder/medarbeider for det globale toppmøtet

I februar 2022 er Norge vertskapsnasjon for Global Disability Summit. Vi søker etter en prosjektleder for snarlig tiltredelse for å drive fram dette arbeidet. Stillingen vil inngå i et team, og vil ha spesielt ansvar for å koordinere arbeidet, legge til rette for mobilisering av organisasjoner, skape engasjement og bidra til at Global Disability Summit skaper konkrete politiske resultater for funksjonshemmedes rettighetsarbeid.

Vi søker derfor etter prosjektleder/medarbeider for snarlig tiltredelse for et år, muligens lenger avhengig av finansiering.

Stillingskategori vil avhenge av kompetanse og erfaring. Stillingen vil inngå i et team, og vil ha spesielt ansvar for å koordinere arbeidet, legge til rette for mobilisering av organisasjoner, skape engasjement og bidra til at Global Disability Summit skaper konkrete politiske resultater for funksjonshemmedes rettighetsarbeid.

Veiledning og tett oppfølging vil bli gitt, men det vil bli lagt stor vekt på at den ansatte kjenner til grunnlaget for funksjonshemmedes rettigheter og gjerne også til organisasjons- og mobiliseringsarbeid.

For full utlysningstekst, se: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=213887384

For mer generell informasjon om toppmøtet, se: https://atlas-alliansen.no/global-disability-summit-2021/

For mer informasjon kontakt Daglig leder Morten Eriksen, morten@atlas-alliansen.no, tlf 90 16 26 04, eller Organisasjonsansvarlig Nina Hjellegjerde, nina.hjellegjerde@atlas-alliansen.no.

Søknad sendes til atlas@atlas-alliansen.no innen  15.4.21

Kommunikasjonsansvarlig

Atlas-alliansen søker etter en initiativrik og samfunnsengasjert person som kan være med på å utvikle kommunikasjonsarbeidet i Atlas-alliansen videre, og som kan bidra til at vi bruker våre ressurser best mulig for å skape varige resultater for funksjonshemmede i fattige land.

For mer spesifikk utlysningstekst og kontaktdetaljer, se:  https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=212077441

Programrådgiver M&E

Atlas-alliansen legger stor vekt på oppfølging, monitorering og evaluering av vårt arbeid. I den sammenheng vil vi ansette en nye programrådgiver. Stillingen innbefatter blant annet:

  • Ansvar for monitorering og evaluering i Atlas-alliansens rammeavtale med Norad, i nært samarbeid med sekretariatets M&E-ansvarlig.
  • Oppdatering av resultatrammeverk og verktøy for resultatmåling
  • Utvikle nye verktøy for resultatmåling
  • Koordinering av baseline-, midline- og endlinestudier.
  • Ansvar for utvikling, etablering og oppfølging av et routine monitoring system
  • Digitalisering av resultatrapportering og analyser.

For mer spesifikk utlysningstekst og kontaktdetaljer, se: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=212086468

 

Legg igjen en kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

six + 6 =