årsrapport 2016

Fine resultater å lese om: Årsrapport 2016 er klar

26 Jun 2017
Atlas-alliansen er stolt av resultatene som vi nå legger frem for 2016. Mange resultater griper rett inn i oppfyllelsen av Bærekraftsmålene, og ikke minst: De leverer arbeid, skole og helse til funksjonshemmede som før stilte bakerst i køen til disse "godene".
Tre søte jenter bak en skolepult.

Kjære Erna, gi mer penger til utdanning

20 Jun 2017
Norge må gi mer bistandskroner til utdanning, krever fjorten norske organisasjoner, deriblant Atlas-alliansen, i et åpent brev til statsminister Erna Solberg. Kassen til verdens største fond for grunnskoleutdanning er nesten tom, varsler de.
Generalforsamlingssalen i FN

Topptung norsk delegasjon i New York

13 Jun 2017
Norge prioriterer FNs statspartsmøte om funksjonshemmedes rettigheter i New York. For første gang har politisk ledelse deltatt på møtet, det samme har Likestillings- og diskrimineringsombudet.
Små skolejenter er klar for skoledagen på Zanzibar, og har stilt opp i rekke.

Felles løft for funksjonshemmede

13 Jun 2017
Alle skal med. Det er svært positivt at Utenriksdepartementet ønsker dialog, og vi vil gjøre det vi kan for å fremme inkluderende utdanning, helse for alle og gode og trygge arbeidsmuligheter som inkluderer funksjonshemmede. Les Morten Eriksens svar til statssekretær Tone Skogen, publisert i Dagsavisen 12. juni.